TaylorMade Golftassen

TaylorMade Golftassen
Golfhandschoen.nl verzamelt en geeft een compleet overzicht van de beste golftassen. De TaylorMade golftassen zijn van extreem goede kwaliteit. TaylorMade is daarnaast een merk dat vooral door de betere golfers gebruikt wordt. Daarom zijn de prijzen van de TaylorMade golftassen ook vaak iets hoger.

Over het algemeen zijn er drie verschillende golftassen te onderscheiden: staff bags, cart bags en stand bags. De staff bags zijn de grootste en worden voornamelijk gebruikt door professionele golfers. Deze zijn daarom ook het duurste. De cart bags zijn daarentegen iets kleiner en minder duur. Deze golftassen worden vrijwel altijd in combinatie met een golftrolley gebruikt. Ten slotte zijn er nog de stand bags. Deze draagtassen zijn nog kleiner dan de cart bags. Ze hebben dus minder opbergruimte en zijn daarom vaak iets goedkoper. De golftassen van TaylorMade zijn te verkrijgen in cart- en stand bags.

TaylorMade Golftassen – Cart Bags
De cart bags van TaylorMade zijn zeer exclusief en hebben een grote opbergruimte. Standaard worden deze golftassen gebruikt in combinatie met een golftrolley. Hieronder vind je een overzicht van alle TaylorMade cart bags.

TaylorMade Golftassen – Stand Bags
Stand bags zijn over het algemeen iets kleiner dan cart bags en worden daarom ook wel draagtassen genoemd. De stand bags worden voor het overgrote deel op de schouder gedragen. Hieronder vind je een overzicht van alle TaylorMade golftassen – stand bags: