Nike Golfhandschoenen

Nike Golfhandschoenen

De Nike Golfhandschoen

De Nike golfhandschoenen hebben een zeer goede grip en vormen zich direct naar je hand, aangezien deze Nike golfhandschoenen over een perfecte pasvorm beschikken. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat linkshandige spelers een rechtshandige golfhandschoen dienen te dragen en rechtshandige spelers een linkshandige handschoen. Met deze Nike golfhandschoen ga je blaren tegen en het is daarnaast heel comfortabel in het gebruik.

Welke Nike golfhandschoen is geschikt voor mij?

Uiteraard heeft Nike een zeer uitgebreid assortiment aan golfhandschoenen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Er zijn bijvoorbeeld lederen Nike golfhandschoenen, alsook all weather handschoenen. Lederen golfhandschoenen zijn bij regenachtig weer helaas niet zo gemakkelijk in gebruik, aangezien ze door de regen nogal glibberig worden. Bij de all weather golfhandschoenen van Nike is dit uiteraard niet het geval.

Nike Golf Dura FeelDe Nike Golf Dura Feel golfhandschoen, een geweldige handschoen!

Ook met de Dura Feel golfhandschoen laat Nike zien hoe een super golfhandschoen eruit moet zien. Deze Dura Feel heeft een lederen handpalm en duim-inzet terwijl de rest van de handschoen van synthetisch leder is, waardoor deze Nike golfhandschoen een geweldige grip heeft. Optimaal draagcomfort staat daarbij ook hoog in het vaandel bij Nike.

Hieronder vind je een kort filmpje over de Nike Golf Dura Feel golfhandschoen.