Legend Golftassen

Legend golftassen

Naast veel andere golfartikelen zijn er van Legend ook golftassen te krijgen. Legend golftassen zijn van goede kwaliteit. Golftassen kunnen verdeeld worden onder drie soorten: Staff bags, Cart bags en Stand bags. De Legend golftassen zijn verkrijgbaar in Cart bags en Stand bags. De Cart bags zijn iets kleiner dan de Staff bags. Hierdoor zijn ze wel iets goedkoper van prijs. Deze wordt dan ook veel gebruikt door het gros van de amateur golfers. Ze zijn ook heel handig als je gebruik kunt maken van een golftrolley. De stand bags zijn een stuk lichter dan de andere tassen. Door dit lichtgewicht zijn ze makkelijk op te bergen als je deze even niet meer nodig hebt of weinig plaats hebt in de auto. Het nadeel hiervan is dan wel dat ze weinig plaats hebben voor veel golfclubs.

Legend Cart Bags
De Legens cart bags zijn makkelijk te vervoeren met een golftrolley en hebben een grote opbergruimte voor de golfclubs. Hieronder staan de golftassen van Legend.

Legens Stand Bags
De stand bags van Legens zijn iets goedkoper in aanschaf dan de Cart bags. Dit heeft wel als gevolg dat de opbergruimte kleiner is. Daarbij moet deze stand bag gedragen worden. Dit kan vermoeiend worden en gevolgen hebben op de golfprestaties.