Lakeballs

LakeballsIedereen kent het wel: de ervaring van een prachtige slag, maar een iets mindere afzwaai waardoor de golfbal in het bos of zelfs het water terecht komt. Veel mensen laten een golfbal in het water liggen, waardoor het een lakeball wordt. Dat is ook net de reden waarom de zogenaamde lakeballs zo goedkoop zijn. Ze worden in het water gevonden en aangezien ze nauwelijks in kwaliteit achteruit gaan, kunnen ze tegen een goedkope prijs verkocht worden. 

Waarom lakeballs?
Lakeballs die tijdig gevonden worden, kunnen uitstekend herbruikt worden. Een goede kwaliteit wordt bij deze golfballen gegarandeerd, aangezien na de vondst uitgebreid getest en gecontroleerd worden. Zo speel je met een kwalitatief hoogwaardige golfbal, gekocht tegen een lage prijs. Natuurlijk kan er verschil zitten tussen lakeballs onderling. Fabrikanten werken met verschillende categorieën, waardoor je gemakkelijk kan zien in welke staat de golfbal verkeert. Ondanks dat een golfbal goed tegen water kan, is het mogelijk dat de ene bal nog iets beter uitziet dan de andere. Daardoor worden alle lakeballen uitgebreid gekeurd en gecontroleerd.

Golfhandschoen.nl heeft een overzicht opgesteld van de beste en goedkoopste lakeballs op het internet. Bij Golfhandschoen.nl vind je een overzicht van verschillende soorten tweedehands golfballen, in grote en kleine partijen.

Een overzicht van alle beschikbare lakeballs:

Benieuwd hoe lakeballs opgedoken worden?