Cobra Golftassen

Cobra golftassen

Cobra is een grote fabrikant van golfartikelen, zo ook golftassen van goede kwaliteit. Golftassen kunnen verdeeld worden onder drie soorten: Staff bags, Cart bags en Stand bags. Cobra levert alle drie de soorten bags. Voor de professionals onder ons is de staff bag erg geschikt. Door zijn zijn grote inhoud passen er veel golfclubs in. Dit heeft wel als nadeel dat deze erg zwaar kunnen zijn. De Cart bag is kleiner en lichter dan de staffbag. Hier gaan dan ook minder golfclubs in. Deze cart bag wordt veelal gebruikt onder amateur golfers. Ook handig is als er gebruik wordt gemaakt van een golftrolley. Dan zijn er nog de standbags. Deze zijn weer een stuk lichter dan de andere golftassen, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn. Het nadeel hiervan is dan ook dat er weinig clubs in gaan. 

Cobra Staff Bags
De staff bags worden vaak gebruikt onder de professionals. Door de grote inhoud passen er veel golfclubs is die nét het verschil kunnen maken.

Cobra Cart Bags
De cart bag wordt gebruikt in combinatie met een trolley. Zo kan er gemakkelijk met een zware golftas over de baan worden gereden.

Cobra Stand Bags
De stand bag is een stuk kleiner en lichter dan de andere. Dit heeft als voordeel dat deze gemakkelijk te dragen is over de baan. Dit heeft dan weer als nadeel dat er minder golfclubs in gaan.