Big Max Golftrolleys

Big Max Golftrolleys is het leidende merk golftrolleys in Europa.

Bekijk hun commercial. Een golftrolley van Big Max is erg gemakkelijk in gebruik.

Big Max Golftrolleys zijn erg gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk om te vervoeren. Ze bieden een groot assortiment in trolleys met zowel trolleys met 2 wielen, als 3 wielen, 4 wielen en eletrische trolleys.

big max golftrolley

 

 

Winnaar Golf Europe Product Award 2013

De Big Max Blade is winnaar van de Golf Europe Product award 2013. Deze trolley is erg comfortabel in gebruik. Binnen enkele seconden is hij in- en uitgevouwd. Hij is zo klein dat hij in iedere kast zou passen of zelfs achter een stoel in de auto. De wielen klappen automatisch in en uit. In onderstaand filmpje is te zien hoe gemakkelijk de Big Max Blade golftrolley in- en uitklapt.

Big Max Golftrolleys zijn in verschillende webshops online verkrijgbaar. We hebben hieronder een lijst gemaakt waar deze trolleys te verkrijgen zijn in Nederland.

Big Max produceert verder ook nog Golftassen, covers voor over een golftas, spullen voor kinderen en accessoires voor golftassen en golftrolleys zoals paraplu’s, wielen, wiel covers, en handige hulpmiddelen zoals zitjes en houders voor een tas of trolley aan de muur te kunnen hangen.