Adidas Golfhandschoen

Adidas GolfhandschoenDe Adidas Golfhandschoen

Bij Golf worden uw handen uiteraard flink belast, waardoor blaren kunnen ontstaan. Met de Adidas Golfhandschoen kunt u deze problemen redelijk gemakkelijk tegen gaan. Door het gebruik van een golfhandschoen worden uw handen minder belast en heeft u minder last van irritaties. De Adidas golfhandschoen zorgt, naast het beschermen van uw hand, ook voor een betere grip en dus een betere slag. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat een rechtshandige speler de Adidas golfhandschoen aan de linkerhand draagt, en linkshandige spelers uiteraard aan de rechterhand.

Welke Adidas Golfhandschoen moet ik kiezen?

Allereerst is het van groot belang dat u een golfhandschoen kiest die perfect op maat is. De Adidas Golfhandschoen vormt zich dan direct perfect naar uw hand, waardoor het aanvoelt als een tweede huid. Aangezien er verschillende soorten en maten zijn, is die keuze vaak niet zo gemakkelijk. Veel mensen neigen ernaar de golfhandschoen een maat groter te kopen, maar dit is helaas niet bevorderlijk voor uw spel, aangezien de club hierdoor in de hand gaat glijden en u dus minder grip hebt.

De Adidas Inertia Golfhandschoen, een geweldige handschoen!

De Intertia Golfhandschoen van Adidas is een handschoen die bestaat uit cabretta en synthetisch leer. Hierdoor blijft de grip optimaal behouden, in alle weersomstandigheden. Daarnaast heeft de Inertia meer flexibiliteit met verhoogde vocht- en warmteafvoer.

 

Voor vragen over het kopen en over het juiste soort golfhandschoenen, kunt u altijd bij Golfhandschoen.nl terecht. Bent u toch toe aan een ander merk? Bij Golfhandschoen.nl vindt u ook merken zoals Nike, Footjoy en meer.